Πως θα παραγγείλω

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου αυτοπροσώπως?

Η επιχείρηση λειτουργεί μόνο μέσω Ίντερνετ και δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις εγκαταστάσεις μας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ και με εγγυημένη παράδοση.

 

Πως μπορώ να κάνω παραγγελία;

Δύο είναι οι τρόποι παραγγελίας των προϊόντων της laitsos-machinery.:

-μέσω του site www.laitsos-machinery.gr

-τηλεφωνικά στο 23920 65655

 

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Εφόσον έχετε κάνει εγγραφή ως πελάτης, μπορείτε να μπείτε στον λογαριασμό σας και να επιλέξετε «Παραγγελίες». Κάνοντας κλικ σε αυτή που σας ενδιαφέρει θα μπορείτε να δείτε την κατάστασή της (πχ. Εκκρεμής, Απεστάλη).

-Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 23920 65655 . Για τη γρήγορη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να μας αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο email ή σας έδωσε ο εκπρόσωπός μας (παρακαλούμε ζητήστε αυτόν τον αριθμό αμέσως μόλις κάνετε την τηλεφωνική σας παραγγελία).

 

Πως βλέπω το ιστορικό των παραγγελιών μου;

Μπορείτε να το δείτε μόνο αν έχετε εγγραφεί ως πελάτης και για τις παραγγελίες σας επιλέγετε να συνδέεστε στο λογαριασμό σας, αντί να επιλέγετε «Γρήγορη Παραγγελία».

-Μπορείτε να εγγραφείτε και να βλέπετε στο εξής τις παραγγελίες σας

 

Πως μπορώ να παραγγείλω και να παραλάβει το δέμα άλλος αντί εμού;

-Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε άλλον παραλήπτη και διεύθυνση παράδοσης από τη δική σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, είναι υποχρέωσή σας να έχετε ενημερώσει τον παραλήπτη ότι πρόκειται να του παραδοθεί και να ζητηθεί η πληρωμή του με μετρητά.

 

Πως μπορώ να στείλω μια παραγγελία δώρο σε κάποιον γνωστό μου;

-Μπορείτε να κάνετε εσείς την παραγγελία και να δώσετε διαφορετικό παραλήπτη (με τα στοιχεία του), μόνο εάν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε τις σχετικές επιλογές δώρου για το προϊόν που θέλετε να δωρίσετε (περιτύλιγμα, τσάντα δώρου).

 

Αν το προϊόν που παραγγείλω δε μου κάνει, τι κάνω;

-Είναι δυνατή η αντικατάσταση κάθε προϊόντος της laitsos-machinery εντός 15 ημερών, αρκεί να μην έχει προσωποποιηθεί, δηλαδή αν δεν έχει μπει κάποιο τύπωμα, αν πρόκειται για φανέλα, για παράδειγμα. Σε άλλη περίπτωση, μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν που δε σας κάνει και να μας υποδείξετε πιο μέγεθος θέλετε να λάβετε (χρέωση μόνο των εξόδων αποστολής σε αυτή την περίπτωση).

-Σας συνιστούμε να επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε το κατάλληλο μέγεθος. Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, είναι απαραίτητη η προηγούμενη ενημέρωσή μας και έγκριση.

 

Πότε θα έχω την παραγγελία μου;

-Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή). -Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

 

Θα ήθελα να αλλάξω τα μεγέθη σε κάποια προϊόντα που παρήγγειλα ή/και να προσθέσω κάποια προϊόντα στην παραγγελία μου. Πως θα το κάνω αυτό;

-Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα μεγέθη των προϊόντων που έχετε παραγγείλει ή προσθήκες στην παραγγελία σας εφόσον αυτή δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή.

-Στην περίπτωση που δεν έχει ετοιμαστεί ή αποσταλεί η παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο info@laitsos-machinery.gr ή στο 23920 65655 για να μας ενημερώσετε σχετικά με τις αλλαγές.

 

 

Θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου ή μέρος αυτής. Πως μπορώ να το κάνω;

-Μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή ακύρωση της παραγγελίας σας, ολόκληρης ή μέρους της, εφόσον δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή.

-Στην περίπτωση που δεν έχει ετοιμαστεί ή αποσταλεί η παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο info@laitsos-machinery.gr ή στο 23920 65655 για να μας ενημερώσετε σχετικά κι αμέσως θα την ακυρώσουμε.

TOP