Πως θα παραλάβω

Μπορώ να παραλάβω στο μέρος που μένω;

-Η Laitsos-machinery αποστέλλει τα προϊόντα της σε ολόκληρο τον κόσμο. Και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου βρίσκεστε, η εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε θα μεταφέρει το δέμα σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας  και θα διευθετήσει την παράδοση του πακέτου σας άμεσα.

 

Πέρα από την αξία των προϊόντων, πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

-Σε κάθε παραγγελία που αποστέλλεται, χρεώνονται έξοδα αποστολής, τα οποία καλύπτουν τα κόστη μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι  4,50 ευρώ για παραγγελίες με βάρος έως 4 κιλά.

-Για παραγγελίες με βάρος άνω των 4 κιλών, ο τρόπος αποστολής  γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως.

-Για παράδοση εκτός Ελλάδας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

-Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

-Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα ή Ευρώπη, και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στον υπόλοιπο κόσμο. 

Ποιες ώρες θα γίνει η παράδοση του πακέτου μου;

-Οι συνήθεις ώρες παράδοσης από την εταιρεία κούριερ είναι από τις 10.00 έως τις 18.00. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένο διάστημα (απαραίτητα τριών ωρών) παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας, εάν πρόκειται για παραγγελία μέσω του site, ή διευκρινίστε το στους εκπροσώπους μας, εάν κάνετε τηλεφωνική παραγγελία.

 

Μπορεί να παραλάβει το δέμα άλλος αντί εμού;

-Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε άλλον παραλήπτη και διεύθυνση παράδοσης από τη δική σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, είναι υποχρέωσή σας να έχετε ενημερώσει τον παραλήπτη ότι πρόκειται να του παραδοθεί και να ζητηθεί η πληρωμή του με μετρητά.

 

Τι θα συμβεί εάν λείπω κατά την ώρα της παράδοσης;

-Στην περίπτωση απουσίας σας από η εταιρεία κούριερ θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα ή sms και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.

 

Αν δεν παραλάβω το δέμα μου, τι γίνεται;

-Εάν η εταιρεία κούριερ δε σας βρει για να σας παραδώσει το δέμα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, το δέμα θα επιστραφεί στη Laitsos-machinery. Λόγω του ότι η επαναποστολή του δέματος θα σας κοστίσει τα έξοδα αποστολής και πάλι, θα σας προτείναμε να είστε όσο συνεπείς γίνεται με την παράδοση, ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

 

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου αυτοπροσώπως?

-Η επιχείρηση λειτουργεί μόνο μέσω Ίντερνετ και δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις εγκαταστάσεις μας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ και με εγγυημένη παράδοση.

TOP